Kannawayn hampputuotteet

Kaupan maksuominaisuudet ei vielä toimi oikein, mutta voit tilata siitä huolimatta alla olevalla yhteystietolomakkeella. Lähetän sinulle sen jälkeen sähköpostilla maksutiedot. Toimitus kun maksu suoritettu.

Miksi Kannawayn hampputuotteet?

Kannawayn hampputuotteet on valmistettu korkealaatuisesta hampusta. Hamppulajikkeemme ovat GMO vapaita, viljellään Pohjois-Euroopassa mikroilmastossa ilman tuholaismyrkkyjä, rikkaruohomyrkkyjä tai muita kemiallisia väkilannotteita. 

Kannawayn happutuotteet käyvät läpi kolminkertaiset laboratoriotestaukset.

Kannaway käyttää Co2 dekarbaksylointi uuttamismenetelmää, joka on puhdas ja hyvin superkriittinen menetelmä. Tämä menetelmä säilyttää kaikki hampun hyvät ravintoaineet, mutta poistaa täydellisesti THC kannabidiolin.

Kannawayn tuotteet ovat GMP-laatusertifioituja elintarvikkeita.

Kannawayn tuotteet ovat luonnollisia, joissa hyödynnetään kasvin ravintoaineita ja hyödyllisiä ainesosia, joita kasvissa itsessään on.

Lue mihin tarvitsemme kannabinoideja.


TUOTTEET

Kokoelmat

Voit tilata alla olevalla lomakkeella tuotteita. Täytäthän lomakkeen kaikki tiedot huolellisesti! Ilman näitä tietoja ei toimitus onnistu.

Hinnat ovat asiakashintoja. Mikäli haluat tuotteet edullisemmin, suosittelen liittymään kanta-asiakkaaksi. Voit myös tilata tuotteita suoraan Kannaway-kaupasta ja liittyä asiakkaaksi.

Hyvinvointipolulla