Laskiaispullat, pikkupullat

30.1.2019

Ja koska kaikkien täytyy saada laskiaispullia laskiaisena täytyi kehitellä myös ketoilijalle sopiva pulla. Tämä kermapulla vei kyllä kielenmennessään ja sillä sai laskiaispullanälän taltutettua. Taikinasta tulee 6-8 pullaa, riippuen tietenkin pullien koosta.

6-8 pullaa

200𝘨 𝘵𝘶𝘳𝘬𝘬𝘪𝘫𝘶𝘨𝘶𝘢 𝘵𝘢𝘪 𝘮𝘶𝘶𝘵𝘢 𝘩𝘢𝘱𝘢𝘯𝘮𝘢𝘪𝘵𝘰𝘷𝘢𝘭𝘮𝘪𝘴𝘵𝘦𝘵𝘵𝘢
4 𝘮𝘶𝘯𝘢𝘢
½ 𝘵𝘭 𝘮𝘦𝘳𝘪𝘴𝘶𝘰𝘭𝘢𝘢
2 𝘵𝘭 𝘬𝘢𝘳𝘥𝘦𝘮𝘶𝘮𝘮𝘢𝘢
½ 𝘥𝘭 𝘬𝘢𝘳𝘱𝘱𝘪𝘴𝘰𝘬𝘦𝘳𝘪𝘢
1½ 𝘥𝘭 𝘱𝘰𝘧𝘪𝘣𝘦𝘳𝘪ä
1½ 𝘥𝘭 𝘮𝘢𝘯𝘵𝘦𝘭𝘪𝘫𝘢𝘶𝘩𝘰𝘢
1 𝘳𝘬𝘭 𝘭𝘦𝘪𝘷𝘪𝘯𝘫𝘢𝘶𝘩𝘦𝘵𝘵𝘢
2½ 𝘳𝘬𝘭 𝘱𝘴𝘺𝘭𝘭𝘪𝘶𝘮𝘪𝘢

𝘝𝘰𝘪𝘵𝘦𝘬𝘶𝘶𝘯 𝘬𝘦𝘭𝘵𝘶𝘢𝘪𝘯𝘦𝘯
𝘗ää𝘭𝘭𝘦 𝘮𝘢𝘯𝘵𝘦𝘭𝘪𝘳𝘰𝘶𝘩𝘦𝘵𝘵𝘢 𝘵𝘢𝘪 -𝘭𝘢𝘴𝘵𝘶𝘫𝘢 𝘵𝘢𝘪 𝘩𝘢𝘴𝘴𝘦𝘭𝘱ä𝘩𝘬𝘪𝘯ä𝘳𝘰𝘶𝘩𝘦𝘵𝘵𝘢
Mittaa kuivat aineet kulhoon, sekoita ne. Lisää munat sekä turkkijugu. Sekoita tasaiseksi ja anna turvota väh 5min.
Pyörittele kostein käsin 8 pyöreää pullaa ja aseta ne leivinpaperilla vuoratulle pellille. Voitele keltuaisella. Ripottele pinnalle mantelilastuja, -rouhetta tai hasselpähkinärouhetta.
Paista 175°c n. 20min tai kunnes ne ovat kauniin värisiä.
Anna pullien jäähtyä ennen kuin täytät.

Kermavaahdon lisäksi voit ripotella väliin mantelirouhetta.