Mansikkajuustokakku uunissa

19.08.2019

Pohja

  • 1 dl Mantelijauhoja
  • 1 dl Kookosjauhoja
  • 0,5dl Kookoshiutaleita
  • 1 dl sulatettua voita


Täyte

  • 2 rasiaa Philadelphia tuorejuustoa
  • 1 prk mascarponea
  • 0,5dl Erythritolia
  • 3 Kananmunaa
  • 1 tl Vanilijaa
  • 1 tl Raastettua sitruunankuorta
  • 1 dl Mansikkasosetta

Tee näin
1. Sulata voi ja lisää kaikki pohjan ainekset kulhoon ja sekoita huolellisesti.
2. Laita leivinpaperi irtopohjavuokaan ja painele pohja-seos kakkuvuoan pohjalle. Laita kakkuvuoka jääkaappiin odottamaan.
3. Uuni päälle. Kiertoilma 140 ja normi 160.
4. Sekoita täyteainekset kulhossa
5. Ota pohja jääkaapista ja kaada täyte pohjan päälle. Laita vuoka uuniin 45-60 minuutiksi.
6. Laita lopuksi päälle mansikkasosetta 1dl.
7. Seuraile kakkua paiston loppuvaiheessa. Jos pinta alkaa kovin tummua, laita päälle leivinpaperi. Kun kakku kypsä, sammuta uuni, avaa hieman luukkua ja jätä juustokakku rauhassa jäähtymään tasaisesti.
8. Kun juustokakku on hieman jäähtynyt, niin laita se vielä jääkaappiin vähintään tunniksi ennen tarjoilua.


Makrot koko kakku: 3061 kcal, rasva 290g, proteiini 71g, hh 40g

Makrot pala: 255kcal rasva 24,2,g, proteiini 6g, hiilarit 3,3g