Kermainen lohikeitto

Ketogeeninen kermainen lohikeitto

Lohikeitto on ollut aina yksi suosikkiruoistani. Tässä keitossa perunan korvaa kukkakaali. Myös kyssäkaali toimii mainiosti, mutta vaatii taas huomattavasti pitemmän kypsymisajan. Tämä keitto valmistuu alta aikayksikön ja maistuu varmasti kaikille.

Huuhtele ja pilko kukkakaali.

Kuutioi lohi.

Laita kattilaan paloitellut kukkakaali, lohet, sipuli, pippurit ja suola. Keitä n. 10min.

Lisää lopuksi kerma ja suolaa oman maun mukaan. Tilliä sitten päälle vielä.

Nauti .

Neljälle

  • 1 kukkakaali
  • 500g lohta
  • 1 sipuli
  • Tilliä
  • 2 tl merisuolaa
  • sitruunapippuria
  • mustapippuria
  • Vettä siten että nippanappa kukkis ja lohet peittyy.
  • 3 dl kuohukermaa
  • 20g voita.

Makrot 

koko määrä 2159,6 kcal / 1 annos 539,9kcal

  • Rasva 190,4g / 47,4g
  • Proteiini 106,1g / 26,5g
  • Hiilarit 19,3g / 4,8g