Hyvänolon tuotteet

Huulivoiteet
Huulivoiteet

Olen tässä hiljalleen kehitellyt myös tuotteita ihonhoitoon. Pari joulua taaksepäin tein lahjaksi kasvovoiteita ja niistä sain silloin niin paljon hyvää palautetta ja haluttiin lisää. Kiireinen arki ei antanut myöten, vaikka asia alitajunnassa pyöriskeli. Nämä kehittelemäni tuotteet ovat hoitavia ja eikä tuotteet sisällä mitään keinotekoisia aineita. 

Olen joskus ollut todella huono huolehtimaan ihostani, mutta vanhemmuuten sekin on alkanut tuntua tärkeämmältä ja ehkä aikaakin on tällaiseen enemmän. Ilokseni on ollut tarjolla kosmetiikkatuotteita, ilman lisäaineita, joita kartankin viimeiseen asti. Sääntönä minulla onkin, ettei iholle laiteta mitään mitä en voisi suuhuni laittaa. Iho on ihmisen suurin elin ja sen kautta imeytyy elimistöön kaikki mitä iholle laitetaan. 

                                        *************************************

Kauppaan onkin tulossa piakkoin mm nämä Hyvänolonvoiteet. Tällä hetkellä valikoimasta löytyy jo huulivoide, ihovoide sekä kuorintavoide. 

Voiteet sisältävät mm kaakaovoita, sheavoita, mangovoita, jojobaöljyä, kookosöljyä, manteliöljyä, tyrniöljyä, kannabinoidiöljyä, aprikoosinkiviä ja E-vitamiinia

Tuotteet eivät sisällä parabeeneja, sulfaatteja, synteettisiä aineita eikä keinotekoisia väriaineita. 

Hyvänolon voide 

sisältää kaakaovoita, sheavoita, mangovoita, jojoba-öljyä, kookosöljyä, manteliöljyä, fraktioitua kookosöljyä, E-vitamiinia ja kannabinoidiöljyä

Hyvänolon kuorintavoide

sisältää sheavoita, kaakaovoita, kookosöljyä, fraktioitua kookosöljyä, tyrniöljyä, E-vitamiinia ja aprikoosinkiviä

Hyvänolon huulivoide

sisältää mehiläisvahaa, kaakaovoita, sheavoita, capuacuvoita, jojobaöljyä, tyrniöljyä, kandelillavaha, kameliaöljyä, kannabinoidiöljyä ja E-vitamiinia

Tuotetta saa tuoksulla mm lavendel sekä melrose. Tuoksuina käytän aitoja tuoksuöljyjä.

Huom! Huulirasva on erittäin riittoisa ja koostumus saattaa tuntua kovalta, mutta tarkoitus on, että sitä voi säilyttää vaikka taskussa sen sulamatta.

Magneettituotteet

Olen vuodesta 2012 edustanut myös Magnetix-tuotteita. Alkuun olin todella aktiivinen, mutta sitten se on hiipunut taka-alalle ja kiire vienyt mennessään. Aika-ajoin tuotteita kuitenkin kysellään, joten olen edustuksen säilyttänyt. 

Magneettien vaikutus

Magneetit vaikuttavat solukalvojen biomagneettiseen kenttään saaden veren punasolut irtaantumaan toisistaan.
Erkaantuessaan toisistaan, punasolu kuljettaa paremmin happea ja mineraaleja muille soluille. Niinpä verenkierron parantuessa solut saavat enemmän happea ja ravinteita (vitamiineja, mineraaleja ym) kun niitä vain on saatavilla.
Vastaavasti kuona-aineet ja myrkylliset jäämät poistuvat nopeammin ja näin nopeutuu myös paranemisprosessit ja elimistön toiminnot tasapainottuvat. 

Magneetit lisäävät myös energiaa - olet pirteämpi ja jaksat enemmän.
Useat ovat saaneet magneettituotteista apua ja helpotusta vaivoihin,

Tuoteskaala on laajentunut valtavasti. Alkuun oli vain pääasiassa koruja, mutta ajansaatossa valikoimaan on tullut myös monenlaisia asusteita sekä wellness-tuotteita. 

Korut valmistetaan jaloteräksestä eli kirurginteräksestä, jonka ei pitäisi allergisoida. Osassa tuotteista löytyy myös kuparia, jolla on tulehdusta poistava vaikutus. Korut säilyvät kauniina runsaasta käytöstä huolimatta. 

Suosittelen lämpimästi kokeilemaan Magnetix-tuotteita! 

Tehosydän

Tehosydän on voimakkain magneettituotteemme. Se on myös helppo kiinnittää välikappaleen avulla vaatteeseen, juuri sinne missä sitä eniten tarvitset. 

Upeat korut

Magnetixin korut ovat todella upeita. Niiden vaikutus on vertaansa vailla. Ne keräävät katseita ja ne antavat käyttäjälleen energiaa sekä ne saavat käyttäjänsä säteilemään! 

Myös miehille

Koruja ja asusteita löytyy tottakai myös miehille! Mm todella tyylikkäitä ranne- ja kaulakoruja sekä sormuksia. 

Hyvinvointipolulla