Endokannabinoidi-

järjestelmä

https://6717313.kannaway.com
https://6717313.kannaway.com


Onko sinulle tuttu asia endokannabinoidijärjestelmä?

CBD, eli Cannabidiol mullistaa maailmaa ja käsityksiämme - Onko CBD avain kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin?

Endokanabinoidijärjestelmä on kehomme kemiallinen kommunikointijärjestelmä.
Sen säätelykykyisyyteen vaikuttaa kehon oman endokannabinoidituotannon riittävyys.

Kannabinoidit ovat olleet lääkinnällisessä käytössä jo pitkään.
Muun muassa hamppukasveista löydetyt fytokannabinoidit korvaavat kehon omien kannabinoidien puutosta ja tukevat järjestelmän ja siten koko kehon tasapainoista toimintaa.

Endokannabinoidijärjestelmä on ihmiskehon suurin itsesäätelyjärjestelmä. Tämä säätelee hyvin pitkälti elimistömme toimintoja mm. immuunipuolustusta, hormoonitoimintaa, ruuansulatusta, verenkiertoa, muistia, mielialaa, unta ja oppimista sekä monia monia muita toimintoja. Tutkijoiden mukaan on mahdollista, että kaikkien kroonistensairauksien taustalla on häiriö tuossa järjestelmässä. 

Endokannabinoidijärjestelmä tarvitsee ruokaa eli kannabinoideja toimiakseen. Mutta, mistä näitä kannabinoideja saamme?

Eniten kannabinoideja löytyy hamppusukuisista kasveista kuten teollisuushampusta ja humalasta. Niistä saatavat kannabinoidit imeytyvät helposti iholla, ruuansultatuskanavassa ja aivoissa sijaitsevien kannabinoidireseptorien kautta, ruokkien endokannabinoidijärjestelmää ja näin edesauttaen sen tasapainoista toimintaa.

Kannabinoidit vaikuttavat kehon jokaisen solun toimintaan ja tehokkuuteen. Keho itsessäänkin tuottaa endokannabinoideja järjestelmän tueksi. Äidinmaito sisältää myös kannabinoideja vastasyntyneen tueksi.

Kannawayn CBD-hamppuöljy on loistava päivittäinen lähde tärkeille kannabinoideille, vitamiineille, mineraaleille, rasvahapoille, terpeeneille ja flavonoideille. Se myös elävöittää kehoasi tarjoten kehon kokonaisvaltaista tasapainoa.

Kaikki kannabinoidit eivät huumaa. Tässä aiheesta mielenkiintoinen lyhytdokumentti.

Kiinnostuitko? Mikäli haluat kokeilla miten kannabinoidit vaikuttavat sinuun, pääset alla olevasta linkistä kauppaan. Laita viesti mikäli tarvitset tilauksessa apua. (nolla405740655)

Alla mielenkiintoisia linkkejä, tutkimuksia sekä videoita miten kannabinoidit vaikuttavat mielessä ja kehossa.

Hyvinvointipolulla